Новинка! Водонагрівач у поєднанні з тепловим насосом

Компанія «Теплобак» здійснює технічну підтримку наших клієнтів на всіх стадіях виробничого процесу (проектування, монтаж, експлуатація опалювального обладнання).
20.07.2015

Постійне підвищення цін на енергоресурси та необхідність зменшувати шкідливий вплив на навколишнє середовище примушує споживачів шукати альтернативні рішення.

Компанія «Теплобак» розробила водонагрівач ВТП в поєднанні з тепловим насосом, котрий нагріває санітарну воду, використовуючи тепло навколишнього повітря і споживає при цьому втричі менше електроенергії в порівнянні зі звичайними водонагрівачами.

Коефіціент ефективності теплового насоса (СОР), що використовується спільно з бойлером ВТП, може досягати 3,8; таким чином споживаючи всього 0,63 кВт електричної енергії на виході з теплового насоса можна отримати 2,2 кВт теплової енергії.

Компанія «Теплобак» прикладає максимум зусиль, щоб мінімізувати шкідливий вплив на навколишнє середовище. Тому в тепловому насосі використовується холодоагент R134A, який нешкідливий для озонового шару Землі, не містить хлору, не токсичний та негорючий. Завдяки своїм характеристикам холодоагент R134A забезпечує високу ефективність роботи теплового насоса.

Додатково бак водонагрівача має вбудований теплообмінник з нержавіючої сталі для підключення сонячної системи або будь-якого теплогенератора, а також отвір для монтажу електричного ТЕНа.

Внутрішня поверхня водонагрівача покрита полімерною біокерамікою з вмістом біоцидів, котра забезпечує якісну і довготривалу експлуатацію виробу. Для додаткового захисту від корозії водонагрівач обладнаний магнієвим анодом.


Галерея