Статті

Компанія «Теплобак» здійснює технічну підтримку наших клієнтів на всіх стадіях виробничого процесу (проектування, монтаж, експлуатація опалювального обладнання).
09.12.2015

Жити і працювати в комфортних, затишних умовах бажає будь-яка людина. Наявність гарячої води, причому постійна, є невід'ємною умовою створення відповідної атмосфери в будинку, у виробничому або адміністративному приміщенні.

Детальніше

08.12.2015

Будь-хто з нас бажає і прагне жити з максимальним комфортом. Невід'ємною складовою цього є наявність гарячої води, необхідної для особистої гігієни та опалення.

Детальніше

21.08.2014

Гаряче водопостачання від буферної ємності відбувається наступним чином — через теплообмінник, який розташований у середині буферної ємності, протікає санітарна вода, яка нагрівається методом непрямого нагріву.

Детальніше

01.07.2014

Науково-виробниче підприємство «Теплобак» за роки своєї роботи накопичило значний досвід в галузі холодопостачання.

Детальніше

06.06.2014

Накопичувач теплової енергії (буферний накопичувач) - це пристрій (або сукупність пристроїв), яке забезпечує конвертовані процеси накопичення, збереження і вироблення теплової енергії залежно від потреб споживача.

Детальніше

12.04.2014

Різноманітні конфігурації системи водопостачання покривають потреби споживачів у воді кожного дня.

Детальніше

25.03.2014

Основне завдання при проектуванні системи теплопостачання — отримання максимальної ефективності від джерел теплової енергії.

Детальніше

18.02.2014

Опалення будинку – непросте, але дуже важливе завдання, вирішення якого дозволить створити затишну і комфортну атмосферу для всіх членів родини. Регулярне підвищення цін на енергоносії актуалізує питання зменшення витрат на опалювання та гаряче водопостачання....

Детальніше

08.08.2013

Уже давно не є новиною, те, що будь-яка система опалення та гарячого водопостачання (ГВП), починаючи від невеликих приватних будинків і закінчуючи готелями та відпочинковими комплексами, на даному етапі розвитку енергетики не може бути побудована на ...

Детальніше

Безперебійне гаряче водопостачання — одна з умов комфортного існування і дотримання основних гігієнічних норм в XXI столітті. Для багатьох житлових і робочих приміщень, які не підключені до централізованого гарячого водопостачання — приватних...

Детальніше